Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Wakelet - suradnja na valovima

Predavačice će u izlaganju prikazati primjere iz prakse : -korištenje Wakelet ekstenzije za spremanje mrežnih oznaka -upotrebu kolekcija za kreiranje nastavnih jedinica -suradnju s učenicima, kolegama… -grupni rad na zadacima i/ili projektu -obrnutu učionicu - istraživanje online sadržaja u sigurnom okruženju (read mode) -korištenje „stopljenog čitača“ (Immersive reader) u nastavi -stvaranje učeničkih kolekcija i podkolekcija te portfolija U prvom dijelu radionice predavačice će predstaviti sve što njih i ostale korisnike Wakeleta povezuje i zbog čega su se našle u temi "Ovo nam je škola": prikazat će osnovne značajke Wakelet platforme i upoznati polaznike sa sučeljem, načinom rada i kretanjem kroz platformu. Prikazati razlike između javnog profila i osobnog sučelja (home). Objasnit će kako se služi Wakelet bookmark ekstenzijom te prikazati dobre primjere iz prakse (za što i na koje sve načine se može upotrijebiti Wakelet) i različite načine organiziranja kolekcija. U drugom dijelu radionice, korak po korak, polaznici će biti vođeni u kreiranju vlastitog Wakelet profila, otvaranju Wakelet bookmark ekstenzije, stvaranju svoje prve osobne kolekcije, stvaranju prve suradničke kolekcije i podjeli iste s drugim osobama, pronalaženju željenih kolekcija i osoba koje žele pratiti. Predavačice će zatim otvoriti suradničku Wakelet kolekciju i pozvati polaznike da se pridruže i upišu ili na bilo koji drugi način prikažu svoje dojmove s radionice. Na kraju će polaznici ispuniti evaluacijski upitnik.

Antonija Kojundžić
Osnovna škola Ivana Filipovića, Osijek
Croatia

Učiteljica geografije s 13 godina radnog iskustva u OŠ Ivana Filipovića, Osijek. Voditeljica GLOBE programa, MIE Expert i učitelj savjetnik. Rado koristi digitalne alate u nastavi. Posebno ponosna na titulu Wakelet Amabasadora.

Ivana Frančić
Osnovna škola Ivana Filipovića, Osijek
Croatia

Učiteljica razredne nastave sa gotovo 6 godina radnog iskustva u OŠ Ivana Filipovića. U nastavi voli kreativnost i korištenje digitalnih alata. Uključena u GLOBE program, MIE program, eTwinning programe i projekte te ERASMUS; Wakelet ambasadorica, MIE Expert 2020./2021., MIE Trainer.

Lidija Cvetko
Osnovna škola Alojzija Stepinca, Zagreb
Croatia

Učiteljica razredne nastave s 27 godina radnoga iskustva. Voli učenje, inovacije i ići u korak s vremenom. Sa svojim odjelom sudjeluje u brojnim eTwinning projektima za koje dobija nacionalne i europske oznake kvalitete. Često sudjeluje na domaćim i stranim edukacijama, kao sudionik ili prezenter. MIE trener i prva Wakelet ambasadorica u RH.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC