Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Vrednovanje korištenjem digitalnog alata Oodlu

Oodlü je digitalni alat na hrvatskom jeziku za provjeravanje znanja u digitalnom okruženju, besplatan i jednostavan za korištenje. Oodlü je visoko interaktivan alat, kroz različite vrste pitanja i mogućnost integriranja kratkih igrica, rješavanje zadataka učenicima je zanimljivo i poticajno. Učenici jednostavno kreiraju račun i unose generirani kod te su automatski dodani u odgovarajuću grupu. Polaznici će nakon predstavljanja mogućnosti alata pristupiti prethodno pripremljenom sadržaju izrađenom u alatu Oodlü u ulozi učenika. U drugom će se dijelu prijaviti u Oodlü u ulozi učitelja te će vođenim aktivnostima naučiti upravljati grupama, izrađivati zadatke, dodijeliti iste te provesti analizu rezultata i dodijeliti značke. Po završetku radionice, polaznici će međusobno razmijeniti izrađene zadatke u ulozi učenika i učitelja kako bi se provjerila ostvarenost cilja i ishoda radionica. Nakon radionice polaznici će u potpunosti biti osposobljeni samostalno koristiti digitalni alat.

Ana Kirinčić
OŠ "Trsat" Rijeka
Croatia

Ana Kirinčić, profesorica matematike i informatike na radnom mjestu učitelja matematike i informatike u OŠ „Trsat“, napredovala u zvanje učitelj mentor 2019. godine. U svom se radu intezivno koristi IKT-om kako za pripremu nastave, tako i u samoj provedbi nastave te redovito objavljuje otvorene digitalne obrazovne sadržaje. Aktivno sudjeluje u svim školskim projektima, voditeljica stručnog aktiva, članica tima za kvalitetu te mentorica studentima na nastavnoj praksi.

Daliborka Todorović
OŠ Vladimira Nazora Crikvenica
Croatia

Daliborka Todorović je učiteljica matematike i informatike u OŠ Vladimira Nazora Crikvenica. 2019. je promovirana u zvanje učitelja mentora. Svakodnevno za pripremu i u nastavi koristi digitalnu tehnologiju te aktivno sudjeluje u projektima škole i natjecanjima. Redovito se stručno usavršava te je bila voditelj školskog projektnog tima u pilot projektu e-Škole.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC