Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Prošireno o proširenoj stvarnosti

Primjena naprednih mogućnosti alata Metaverse kao što su blokovi za raspoznavanje teksta, slike, izrada završne ankete, tablice uspješnosti, podešavanje okoline i zajedničkih elemenata omogućuje polaznicima kreiranje novih, interaktivnijih edukativnih igri koje mogu primijeniti na nastavi i tako svoje nastavne sadržaje učine učenicima zanimljivijima.

Tamara Ređep
I. osnovna škola Varaždin
Croatia

mr.sc. Tamara Ređep na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin je diplomirala, završila poslijediplomski znanstveni studij i stekla akademski stupanj magistra znanosti, a od 2019. godine na istom fakultetu je doktorandica poslijediplomskog doktorskog studija. Radi kao učiteljica informatike u I. osnovnoj školi Varaždin od 2001. godine. U zvanje učitelj savjetnik napredovala je 2017. godine. U listopadu 2019. i 2020. godine primila je nagradu za jednog od 500 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj.

Tomislav Leček
III. osnovna škola Varaždin
Croatia

Nakon završetka studija na Fakultetu organizacije i informatike, smjer Informacijski sustavi zapošljava se u III. osnovnoj školi Varaždin gdje radi već 19 godina. Tijekom 2019. postaje učitelj savjetnik. Osim obrazovanja u osnovnoj školi radi kao voditelj smjera web i grafički dizajner u školi za obrazovanje odraslih, Ivora - škola informatike gdje je autor nastavnih materija i skripti. Niz godina sudjeluje u radu Centra izvrsnosti informatike Varaždinske županije.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC