Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Povežite se sa svojim razredom i kolegama putem Microsoft Teamsa

Na predavanju ćemo putem praktičnih primjera ukratko prikazati neke od dostupnih servisa iz Officea 365, poput Teamsa, Formsa, Bookingsa, Streama, Plannera, OneDrivea, SharePointa i Swaya. Zašto baš te servise? Zato što oni mogu olakšati administraciju i organizaciju vaših svakodnevnih zadataka i zadataka vaših učenika. Po završetku predavanja sudionici će dobiti uvid u brojne praktične mogućnosti dostupne putem jedne platforme.

Valentina Mihovec Ramljak
HT
Croatia

Akademsko obrazovanje stekla je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sa magisterijem na diplomskom smjeru menadžment. Karijeru je izgradila na području telekomunikacija prvo kroz područje korisničke podrške, a nakon toga na području razvoja proizvoda u sektoru za marketing poslovnih korisnika. Zadnje tri godine je zadužena za upravljanje životnim ciklusom produkata od razvoja usluge u internim sustavima preko kreiranja ponuda i cijena te sve do samog lansiranja usluge na tržište, kao i konstantno praćenje i unaprjeđenje usluga, a sve sa svrhom kako bi našim poslovnim korisnicima ponudili najbolje moguće korisničko iskustvo. Kroz dosadašnje radno iskustvo najviše je motivira pozitivno okuženje kolega s kojima surađuje, a koji su joj ujedno i prijatelji za što je vrlo zahvalna i sretna.

Anamarija Crnčević
HT
Croatia

Početak profesionalne karijere u Hrvatskom Telekomu započela je pred malo više od 15 godina. Posljednjih sedam godina radi u Sektoru za marketing poslovnih korisnika u ICT odjelu. Titulom je stručnjak za direktan nastup na tržištu, a to zapravo znači da je njezina uloga izrada i provedba strategije nastupa na tržištu za ICT proizvode, istraživanje kako da korisnici dobiju najbolje od HT proizvod, kako da pojedini proizvod bude uspješan na tržištu te da prilikom kreiranja bilo kojeg marketinškog materijala (web, oglasi, printani materijali, radio, tv…) prevede tehničke termine na rječnik koji će korisnik i naši djelatnici razumjeti. Naravno, sve to u suradnji s brojnim odjelima u HT-u.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC