Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Komparativni pregled rezultata akcijskih i anketnih istraživanja nastave na daljinu

U Okruglom će stolu praktičari - ravnatelji, pedagozi, učitelji i nastavnici iz različitih dijelova Hrvatske i različitih vrsta škola predstaviti svoje iskustvo nastave na daljinu i provođenja akcijskog istraživanja u razdoblju od travnja do srpnja 2020. Razgovarat ćemo o temama kao što su priprema, izvedba, komunikacija, različite uloge i učenici s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama u nastavi na daljinu. Osim individualnih iskustava i iskustava različitih škola o uključenju u nastavu na daljinu, tijekom Okruglog stola bit će predstavljeni i podaci prikupljeni kroz kvantitativno istraživanje koje je proveo CARNET na kraju školske godine s učiteljima/nastavnicima, ravnateljima i roditeljima. U Okruglom će stolu sudjelovati Lucija Brnić(pedagog, Gimnazija "Matija Mesić" Slavonski Brod), Sanja Müller-Zoričić (Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška), Tanja Jakovac (pedagog, Oš "Ivan Goran Kovačić" Vrbovsko), Adrijana Leko (učiteljica, Oš "Franjo Tuđman, Ilok) i Andrea Haramustek (nastavnica informatike, Oš "Stjepan Radić" Brestovec Orehovički).

Klara Bilić Meštrić
CARNET
Croatia

Doc. dr. sc. Klara Bilić Meštrić zaposlena je u CARNET-u kao specijalist na Odjelu za podršku obrazovanju u službi za istraživanja i razvoj e-učenja. Do 2020. radila je pri Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu kao poslijedoktorandica i izvodila kolegije Language, Power and Identity i Akademski engleski. Od 2018. do 2020. radila je i kao stručna suradnica na projektu CRISS (u sklopu programa za istraživanja i inovacije OBZOR2020) u CARNET-u, za Odjel za podršku obrazovanju. U svom je radu posvećena provedbi i promociji akcijskih istraživanja koja se bave digitalizacijom obrazovanja, a bavi se i analizom individualnih i obrazovnih jezičnih politika, odnosom jezika i identiteta te jezičnim ideologijama u obrazovanju i društvu. Mentorirala je brojna akcijska istraživanja u obrazovanju te objavila i uredila više radova, časopisa i knjiga.

Jasminka Maravić
CARNET
Croatia

Jasminka Maravić je voditeljica projekata u CARNET-ovom Odjelu za podršku obrazovanju. Sudjelovala je u nizu domaćih i europskih projekata, a neki od najznačajnijih su E-learning akademija, Portal za škole, Referalni centri za e-obrazovanje i e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola - e-Škole (pilot projekt). Njeno iskustvo značajno je vezano uz e-učenje, koje je osim kroz projekte stjecala kroz kontinuirano stručno usavršavanje u okviru E-learning akademije, online tečajeva „Online Tutoring“ i „New technologies of e-learning“, radionice „Instructional Design“, „Evaluation of e-learning courses“ i „Facilitation of Online Learning“ te sudjelovanja na domaćim i međunarodnim konferencijama. Dulji niz godina bila je online mentor u programu E-learning Tutoring u okviru E-learning akademije. Posljednjih godina intenzivno je uključena u osmišljavanje i provedbu aktivnosti u okviru projekta e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola - (pilot projekt).

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC