Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Vrijeme za online kviz

Postavljanje pitanja nije teško, ali postaviti pitanje na pravi način i pri tom osmisliti cijeli kviz nije jednostavno. Prelaskom u online okruženje izrada kviza postala je pravi izazov i za dugogodišnje kviz igrače i sastavljače. Koji alat i koju vrstu pitanja primijeniti u online nastavi nije jednostavno odlučiti. Kombinacija je mnogo, a jedna od ideja je koristeći alat My Quiz (https://www.myquiz.org/)

Ela Veža
OŠ Trstenik
Croatia

Ela Veža po struci je profesorica matematike i informatike zaposlena u OŠ Trstenik u Splitu na radnom mjestu učiteljice matematike i informatike. Prati i sudjeluje na Carnetovim korisničkim konferencijama dugi niz godina. Sudjeluje, educira i koordinira u CARNETovim projektima kao što su ICT Edu, Kako učiti online,Putovima digitalnih kompetencija u okviru projekta E-skole. Voditeljica je ŽSV-a učitelja informatike u Splitsko-dalmatinskoj županiji. S vremenom je od promatrača kviz događanja postala i njihov sudionik u ekipama Profesor Eugen i Nevera.

Damir Mrkonjić
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša
Croatia

Sistem inženjer i CARNet koordinator na Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu. Računarskim komunikacijama bavi se od 1990 godine. Od 1992. godine radio je na izgradnji CARNET mreže u Dalmaciji. Danas se bavi održavanjem UNIX poslužitelja, izradom internetskih stranica, održavanjem računalnih mreža i informatičkih edukacija. Aktivan je i u Udruzi bivših studenata Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Završio je obuku za ocjenjivača maslinovog ulja i aktivno sudjeluje u ocjenjivačkom panelu Instituta za jadranske kulture u Splitu. Na televizijskim kvizovima sudjeluje od 2004. Kao član pub kviz ekipe Nevera sudjeluje na nekoliko pub kvizova u Splitu, ponekad i u Šibeniku i Pločama. Pripremio je i nekoliko vlastitih on-line kvizova.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC