Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Mala alatnica

Cilj ove interaktivne prezentacije je predstaviti rezultate istraživanja koje smo provele u našoj osnovnoj školi Kneževi Vinogradi. Istraživanjem smo željele saznati iskustvo škole na daljinu u našem kolektivu. Također, predstavit će se korištenje raznih alata kojima su se nastavnici služili u poučavanju i vrednovanju učenika, te će se prikazati alat za interaktivnu fotografiju u kojem se nastao rad učenika 4. razreda. Isto tako, predstavit će se način održavanja virtualnih slavlja u školi i relevantnih primjera iz prakse.

Ivana Norac
Osnovna škola Kneževi Vinogradi
Croatia

Magistra informacijskih znanosti, stručna suradnica knjižničarka u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi. Područja interesa su joj čitanje, poticanje čitanja i pismenosti, informacijske i komunikacijske znanosti, poticanje informatičke pismenosti, kritičkog mišljenja, kreativnosti i izražavanja.

Dunja Kufner
Osnovna škola Kneževi Vinogradi
Croatia

Učiteljica razredne nastave u zvanju savjetnika. Trenutno je imala četvrti razred. U svom radu potiče učenike na suradničko učenje, analizu, istraživanje, primjenu inovativnih metoda poučavanja, korištenju digitalnih alata u nastavi. Posebno voli prirodoslovlje, vježbe, suvremeni ples. Učenike vodi kroz kreativnu i maštovitu nastavu u ostvarivanju ishoda.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC