Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Predstavljanje Mobilnih Timova

Mobilni timovi su regionalno distribuirani tim stručnjaka koji pruža tehničku podršku korisnicima na terenu. Tim je oformljen u sklopu 2. faze programa e-Škole, uzimajući u obzir povratne informacije od korisnika iz pilot faze Projekta. Glavna djelatnost kojom se mobilni timovi trenutno bave su proaktivni posjeti školama uključenim u program e-Škole. Uz proaktivnu, obavljaju i reaktivnu podršku korisnicima te pomažu u provedbi velikog dijela projektnih aktivnosti koje se odnose na krajnje korisnike.

Sadržaj prezentacije: predstavljanje Mobilnih timova (opis, uloga, djelatnost…) predstavljanje zanimljivih podataka iz upitnika provedenog na dosad posjećenim školama predstavljanje portala za STP-ove

Tihomir Markulin
CARNET
Croatia

Tihomir Markulin zaposlen je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET na mjestu voditelja službe za korisnike.

Od većih projekata u kojima je sudjelovao važno je istaknuti funkciju zamjenika voditelja rezultata AR5 na pilot projektu e-Škole te članstvo u više razvojnih timova unutar navedenog projekta. Trenutno, u drugoj fazi projekta e-Škole ima ulogu voditelja Mobilnih timova, voditelja usluge CARNET AERO te je odgovoran za nabavu i razvoj Mobile Device Managementa.

Uz titulu magistra inženjera građevinarstva (Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), 2017. godine završio je i mini MBA program (MCE – Learning and developing solutions). Pohađao je Contact Center Akademiju namijenjenu voditeljima kontaktnih centara u organizaciji Radilica d.o.o. te je dodatno usavršavao svoje profesionalne vještine pohađajući više radionica o osiguranju kvalitete projekata te poboljšanja prezentacijskih vještina.

Karla Lojen
CARNET
Croatia

Karla Lojen završila je diplomski studij Informatike na Filozofskom fakultetu. Posjeduje radno iskustvo kao podrška korisnicima na projektu, u obliku podrške obrazovnom sustavu, ali i kao terenska podrška. Uz samu podršku korisnicima, održala je i radionice za nastavnike osnovnih i srednjih škola za potrebe korištenja sustava razvijenog kroz pilot projekt e-Škole te promociju CARNET-ove kampanje. Trenutno je zaposlena u CARNET Mobilnom timu u Zagrebu te sudjeluje u aktivnostima vezanima uz drugu fazu programa e-Škole.

Doroteja Mandarić
CARNET
Croatia

Doroteja Mandarić dio je CARNET Mobilnog tima u Zagrebu te radi na aktivnostima vezanim za program e-Škole. Prethodno je radila niz godina nu timu Podrške obrazovnom sustavu.

Žaklina Šupica
CARNET
Croatia

Žaklina Šupica član je CARNET-a i mobilnih timova skoro 2 godine dajući podršku školama kroz projekt eŠkole. Karijera joj je oduvijek bila vezana uz projekte digitalizacije procesa raznih privatnih i državnih institucija. Diplomirala je informatiku i pedagogiju u Rijeci te je stupanj magistra znanosti iz područja korporativnog upravljanja informacijama stekla u UK.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC