Skip to main content
22. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2020

Cijeli program »

Weebly I Classdojo U Razrednoj Nastavi

Mi smo učiteljice razredne nastave Antonija Mamužić i Željka Ćaleta Car iz Katoličke osnovne škole u Šibeniku!

Kao svi prosvjetni djelatnici našli smo se pred velikim izazovom u ožujku 2020. zbog uvođenja nastave na daljinu. Bezbroj pitanja tada se pojavilo: Hoće li učenici kvalitetno usvojiti nastavne sadržaje? Kako im olakšati period koji je pred nama? U kolikoj mjeri koristiti u razrednoj nastavi informatičku tehnologiju? Kako se osloniti na „Školu na trećem“ ukoliko smo nastavne sadržaje koji se tamo prezentiraju već obradili, usvojili i uvježbali? Odlučile smo se za izradu razrednih mrežnih stranica uz pomoć besplatne blog platforme Weebly. Također smo se tada odlučile i za korištenje digitalnog alata ClassDojo, a cilj nam je bio kvalitetnije praćenje učeničkog rada i napretka kao i vrednovanja istog.

Naše interaktivno izlaganje odnosi se na način provođenja nastave na daljinu kao i korištenju te kombiniranju platforme Weebly i alata ClassDojo.

Antonija Mamužić
Katolička osnovna škola u Šibeniku
Croatia

Diplomirana je učiteljica razredne nastave u zvanju učitelja mentora. Zaposlena je u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Ima šesnaest godina radnog iskustva s učenicima i uživa u učiteljskom pozivu. Rado komunicira s drugim učiteljima, uključuje se u razne projekte i spremna je za cjeloživotno učenje. U slobodno vrijeme voli putovati, družiti se s obitelji i prijateljima, boraviti u prirodi, a posebno na moru i uz more.

Željka Ćaleta Car
Katolička osnovna škola u Šibeniku
Croatia

Diplomirana je učiteljica razredne nastave u zvanju mentora i zaposlena je u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. U svakodnevnom kontaktu s djecom osluškuje njihove interese i trudi se ponuditi im što veći izbor raznovrsnijih zadataka kako bi razvili svoju inteligenciju i darovitost. Voli dinamiku svog posla i individualnost svojih učenika te se veseli svakom novom radnom danu. Otvorena je za suradnju, timski rad i nove izazove. Slobodno vrijeme voli provoditi opuštajući se obitelji i prijateljima.

 

Pravila o privatnosti

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC